گلابی
پنل کاربری     |   ورود   |   ثبت نام

گلابی

نام علمی

Pyrus communis

تیره گیاهی

Rosaceae

گلابی

نوع خاک

زهکش شده

نور مناسب

آفتاب کامل

دمای مناسب

نامشخص

میزان آبیاری

مرطوب

بن سای گلابی ( Common Pear Bonsai )
بومی منطقهمرکز و شرق اروپا – جنوب غرب آسیا
مشخصات مورفولوژیاین بن سای خزان دار دارای پوست قهوه ای – خاکستری تا قهوه ای مایل به قرمز و برگهای ساده ، تخم مرغی شکل با حاشیه دندانه دار وسبز روشن در بالا و سبز تیره در پائین می باشد . در اوایل بهار گل های معطر سفید که به صورت خوشه رشد میکنند وباعث جذب زنبورها، پروانه ها و پرندگان میشوند . گل های بزرگ به میوه های خوراکی خوشمزه گلابی شکل تبدیل میشوند . میوه ها بسته به واریته گیاه به رنگ سبز یا زرد یا قهوه ای می باشند .
محیط مناسب برای رشدخارج از ساختمان
دمای حداقل25- درجه فارنهایت
روش تکثیرکاشت بذر ، قلمه ،ساقه زیرزمینی و پیوند
آفات و بیماریهااز آفات این گیاه شپشک گلابی و کنه عنکبوتی است.
مراقبت و نکات باغبانیبرای تولید گل و میوه نیاز به آفتاب کامل دارد.
توضیحاتنام های دیگر : Common Pear, European Pear